vrijdag 22 augustus 2008

r17: sport is ook drama

Ondergetekende was afwezig wegens een bruiloft in de familie en moet dus voor dit ronde verslag vertrouwen op een smsje en een telefonisch verslag van jaap die zich alleen zijn eigen uitslag herinnerde, namelijk een overwinning op jan vol dramatiek. Jaap offerde een stuk, dit deugde niet, jan bood remise aan, jaap weigerde in de wetenschap dat hij daar niets aan had en jan schoot een enorme bok. De tragiek is enorm, omdat Jan ook in de vorige competitie de plaatsing voor de play offs in de laatste ronde miste, terwijl hij die plaatsing zeker kon stellen door eenvoudigweg die ronde niet te spelen. Een sportiviteitsprijs voor Jan is op zijn plaats. Verder speelde hans tegen gabor en mario tegen casper. Uitslagen en kleurverdeling zijn vooralsnog onbekend. Daardoor is ook nog niet bekend wie 1 en 2 zijn geworden en hoe er dinsdag in de halve finale gespeeld gaat worden.

Voor de play offs betekent dit het volgende:
1 en/of 2 Mario en Hans in onbekende volgorde.
3 Bart
4 Jaap

Kortom, voor wie geen kaartjes heeft kunnen bemachtigen:

Dinsdag 26 augustus, 20.15u, halve finale
1 mario/hans - jaap
2 hans/mario - bart

Donderdag 28 augustus, 20.15u, finale

1 opmerking:

  1. Hoi Bart!

    Het blijft onduidelijk wie er 1 en wie 2 geworden is: Hans-Gabor=1-0 en Casper-Mario 0-1,dus misschien een muntje opgooien ofzo.
    Het was,persoonlijk,een verkwikkende ronde waarin er eens anders dan over schaken,drank en Koreaanse restaurants ;-) werd gekletst.
    Tot dinsdag!

    BeantwoordenVerwijderen