maandag 15 september 2008

Vergadering

Beste leden der schaakclub,

Zoals jullie geweten hadden kunnen hebben en wellicht ook wisten is er zondagavond bij Bart thuis over het rookbeleid vergaderd. Aanleiding hiervan was dat er afgelopen donderdag ineens asbakken op de bar kwamen te staan en er weer gerookt mocht worden in de Bres.
Aanwezig (bij de vergadering) waren: Jan, Bart (logisch), Wim, Ab (zowel als schaaklid en als mede-eigenaar van de Bres en dus medeverantwoordelijk voor het rookbeleid) en Jaap.
Inzet van de vergadering was duidelijk te krijgen hoe wij als schaakclub tegenover het rookbeleid van cafe De Bres staan en hier in de (nabije) toekomst mee willen om gaan.
Iedereen heeft tijdens de vergadering zijn zegje kunnen doen en heeft dit ook gedaan. De sfeer was die avond uitermate goed en er was genoeg ruimte om standpunten over deze kwestie uit te wisselen en om wederzijds begrip te kweken en dat is denk ik ook gelukt.
Samenvattend: De leden van de schaakclub voelen nog steeds een heel sterke verbondenheid met de Bres. Echter het beleid van de Bres inzake het roken stuitte de meerderheid van de vergadering zo tegen de borst dat er is besloten om: om de week in de Bres te schaken en de andere week in de Minnaar. ( als De Minnaar dit tenminste goed vindt maar daar ga ik gemakshalve maar even van uit) Dit tot tenminste 31 december van dit jaar onder de huidige omstandigheden. Daarna gaan we weer om de tafel zitten. We hopen met dit voorstel een punt te maken tegen het rookbeleid.
De meerderheid van de vergadering geeft echter wel aan dit met pijn in het hart te moeten doen en spreken de wens uit om zo snel mogelijk naar De Bres te willen terugkeren!!!
Donderdag 18 september wordt er geschaakt in de Bres, en donderdag 25 september in De Minnaar! Und so weiter

De voorzitter a.i.

Jaap Rondhuis

ps Mario veel plezier met de druiven. Ze zijn hier zuur!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten